Lesbrieven - Erfgoedroute Oudenbosch

Door de Marktplaats Cultuureducatie ben ik gevraagd om de lesbrieven voor de Erfgoederoute in Oudenbsoch te voorzien van een cover en achterkant om alles tot een mooi geheel te brengen. Hierin heb ik mij laten inspireren door de gebouwen die de kinderen tijdens het lopen van de route tegenkomen in Oudenbosch; De Protestantse Kerk, De Basiliek en De Kapel. 

Daarbij kwam de vraag om de stijl van de cover aan te laten sluiten op de huisstijl die ik gecreëerd heb voor de Halderberge Kinder Kunst Route. Daarover kan je hier meer bekijken.

Content Creatie Halderbergse Cultuurmaand 

Al drie jaar werk ik als vrijwilliger bij de Werkgroep Cultuur van gemeente Halderberge. Samen zetten wij ons elk jaar weer hard in om de landelijke Cultuurmaand in Halderberge op te zetten en te voorzien van activiteiten. Ik ben binnen de groep verantwoordelijk voor het maken van content die we delen op onze verschillende platformen. Zo heb ik een website gecreëerd voor de Halderbergse Cultuurmaand, zodat we naast de sociale media via ons eigen kanaal nieuws en informatie naar buiten kunnen brengen. De website vind je hier.

Icoontjes - Projecten Stichting de Schroef

Dia's Project "Reinaert de V."

Dia's Project "Reinaert de V."

Voor verschillende gastlessen van cultuurhuis de Nobelaer heb ik PowerPoints gemaakt, zodat ik en andere gastdocenten deze konden gebruiken. Deze zijn representatief voor de voorstellingen waarover de gastlessen gaan. Kinderen van verschillende basisscholen uit Etten-Leur komen in de Nobelaer kijken naar de desbetreffende voorstelling. Hierna ga ik als gastdocent langs om een verwerkende creatieve les te geven.

Icoontjes - Projecten Stichting de Schroef

Project "Onbetaalbaar"

Project "Next Level"

Stichting de Schroef is een goede doelenorganisatie die zich dagelijks inzetten om een positieve verschil te maken. Zet zetten verschillende projecten op voor jong en oud in de omgeving van Heusden en Drunen.

Deze projecten gaan vaak langtijdig door en hiervoor hebben ze een huisstijl en vormgeving nodig. Hierboven zijn een paar van de iconen die ik voor ze heb ontworpen weergegeven. Daarnaast maak ik ook uitleganimaties voor Stichting de Schroef. Deze zijn hier te vinden.

Cultuurvisie Gemeente Halderberge 2024 - 2034

Door gemeente Halderberge ben ik gevraagd om het document van de nieuwe Visie op Cultuur in Halderberge te voorzien van een mooie lay-out. Op 30 mei 2024 zal dit document gepresenteerd worden.

Content Creatie - Afstudeerexpo St. Joost School of Art and Design

In het afstudeerjaar van mijn HBO-opleiding "Illustration, Animation & Storytelling" kon je als student meehelpen aan het opzetten van de afstudeerexpositie. Hierin waren verschillende taken te vervullen en ik wilde graag helpen bij het onderhouden van het Instagram account van mijn opleiding.

Samen met een andere student vroegen we aan alle illustratie/animatie studenten om voor een bepaalde deadline een foto van zichzelf op te sturen, het afstudeerwerk én een korte samenvattende tekst om te delen bij de post. Sint Joost heeft een locatie in Den Bosch en in Breda, dus hanteerden wij voor de posts een ander kleuren palette, zodat de volgers van het account konden zien waar welke werden geëxposeerd. 

Visitekaartjes

Hier vind je een paar voorbeelden van visitekaartjes die ik heb ontworpen voor mijzelf en een klant.

Poster ontwerp en illustraties voor huisstijl Omgevingswet Gemeente Bergen op Zoom

Voor gemeente Bergen op Zoom heb ik samen met Julia Windt een uitleganimatie gemaakt over de nieuwe Omgevingswet die in 2019 in Nederland werd aangenomen. Daarnaast moest er ook een huisstijl komen voor posters voor projecten die de gemeente ging opzetten rondom dit project. 

Je kan de onderstaande producten kopen op: www.thedutchessreads.com !

Magische Houten Pins

Magische Prints