Stichting de Schroef

Bij Stichting de Schroef brengen ze mensen in beweging met laagdrempelige sport- en beweegprogramma’s. Door het toegankelijk maken van sport en bewegen voor iedereen, maken ze mensen letterlijk en figuurlijk actiever, creëren ze geluksmomenten en dragen ze bij aan een vitale samenleving. Als goede doelenorganisatie zetten ze zich dagelijks in om hét positieve verschil te maken.

De buurtsportcoaches zijn de verbindende factor tussen sport, inwoners, bedrijfsleven, zorg, onderwijs en maatschappelijke organisaties.  Daarmee heeft Stichting de Schroef een unieke positie in Heusden en omgeving.

Fietsvalpreventie - Uitleganimatie

In deze animatie wordt de cursus Fietsvalpreventie voor ouderen uitgelegd. Oudere inwoners van de gemeente Heusden kunnen deze cursus volgen om te leren over de (nieuwe) verkeersregels voor fietsers. Maar, ze leren ook met meer zelfvertrouwen op de fiets te stappen.

TALENTED - Uitleganimatie

TALENTED is een programma van Stichting de Schroef om jonge vrijwilligers meer in aanraking te brengen met sportclubs rondom Drunen. De animatie legt het programma uit en roept jongeren op om zich hiervoor aan te melden.

Gamen en Interactief Bewegen - uitleganimatie

Gamen en Interactief bewegen in de gemeente Heusden is een uitleganimatie die gaat over het onderzoek dat is gedaan door partners van de gemeente Heusden. Door hen werd onder andere onderzocht hoe Heusden meer Serious Games kan inzetten bij verschillende activiteiten die plaatsvinden in de gemeente. 

In deze video worden de resultaten van uit onderzoek uitgelicht en wordt ook de volgende stap van het onderzoek behandeld.

HeusdenPopUp 2021 - The Making-Of

HeusdenPopUp organiseert speciale evenementen voor én door tieners. In deze Making-Of wordt het gehele proces van deze organisatie getoond. Van de eerste vergadering tot aan het evenement zelf. Zelfs tijdens de coronalockdowns wisten de jongeren mooie evenementen op te zetten!

Buurtsport Meiden - Informatie Video

Samen met meiden uit groep 7 en 8 organiseerd Buurtsport Meiden elke week leuke sportactiviteiten en workshops. De meiden worden actief betrokken bij het bepalen van de activiteiten. Zo ontwikkelen ze hun talenten, krijgen ze meer zelfvertrouwen en blijven ze betrokken in de buurt.

Samen met de meiden heb ik deze informatieve video gemaakt om nieuwe deelnemers voor het programma aan te trekken.