Geboortekaartje

Ik werd benaderd door een gezin om een geboortekaartje te creëren met een dierenthema. Beide ouders zijn dol op dieren en dierenwoordgrapjes en zo ontstond de olifantenkaart. Ouders krijgen bij de aanvraag van een geboortekaartje ook een A4 poster van de cover, zodat deze in de kinderkamer kan worden opgehangen.

Geboortekaartje

Ik werd een jaar eerder ook door hetzelfde gezien benaderd om een geboortekaartje te creëren met een dierenthema. Beide ouders zijn dol op dieren en dierenwoordgrapjes en zo ontstond de olifantenkaart. Ouders krijgen bij de aanvraag van een geboortekaartje ook een A4 poster van de cover, zodat deze in de kinderkamer kan worden opgehangen.

Boself

Deze klant wilde graag een illustratie waarin een boselfje samen met wat konijntjes in het bos zit.

Visualisatie voor toekomstig atelier

Voor deze commissie werd ik gevraagd om mijn klant te tekenen in haar toekomstige atelier met veel planten, kunst en licht. 

Bean en Spark gaan vissen

Deze klant vroeg of ik twee van haar karakters kon tekenen terwijl ze in het bos aan het vissen waren.

Prettyou - Online Kledingwinkel

De lieftallige eigenaressen Esmee Joanna en Lisa vroegen of ik hen kon illustreren als een van de foto's die ze hebben gemaakt voor hun kleding. Met veel roze uiteraard! 

Daphne & Iris

Daphne vroeg een commissie aan waarin ze graag een illustratie van haar en haar beste vriendin Iris wilde hebben. Zie hier het resultaatl.

Portret voor een familielid

Illustratie voor een vriendin